Tycker du om utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett klart och koncist sätt? Kan du analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse? Då har vi på OnePartnerGroup tjänsten för dig!

Vi söker nu en teknisk skribent med erfarenhet inom området till vår kund Sigma Technology. Du kommer att arbeta inom fordonsindustrin i Södertälje där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta fram verkstadsinformation i form av funktions- och arbetsbeskrivningar samt felsökningsanvisningar. Du sammanställer avancerad teknisk information på ett begripligt sätt för målgruppen.

Din profil
För att lyckas i denna roll har du:

• Högskoleutbildning inom teknikinformation och/eller några års relevant arbetslivserfarenhet.
• Gärna erfarenhet av CAD-system (eftersom 3D-miljö ofta används för att ta fram underlag till illustrationer).
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift

Som person är du metodisk, strukturerad och har ett väldigt positivt och lösningsorienterat förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i tvärfunktionella team men kan även uppskatta egenarbete.

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet inom teknikområdet drivlina och/eller hybridsystem.

Stämmer detta väl in på dig? Vänta inte med din ansökan då vi kallar till intervjuer löpande! För frågor om tjänsten maila gärna elena.hallin@onepartnergroup.se, men observera att ansökan sker via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Om kunden
Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och världens största tillverkare av utrustning för nätverk för mobil kommunikation.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige, och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se