OnePartnerGroup söker en truck tekniker för direktrekrytering för kunds räkning! Här finns stora möjligheter att utvecklas både för dig som är junior och till dig som har flerårig erfarenhet. Är du den personen? Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär främst felsökning, förebyggande, reparation och service av stora som små truckar. Som truckmekaniker eller underhållsreparatör har du ett utvecklande och varierande jobb framför dig. Det kommer att finnas fullt stöd inifrån och dina kollegor finns alltid till hands och hjälps åt med felsökningar och dylikt när det behövs. Tjänsten innebär även administrativt arbete där dagordning och arbetsorder administreras via affärssystemet. 

Krav:
– Arbets- eller studierelaterad kunskap, gärna med inriktning teknik/ mekanik
– Kunskaper gällande mekanik & hydraulik. 
– God svenska i tal och skrift
– Datorkunskap/ Datorvana

Meriterande: 
– Kunskaper om fordons el. 

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Direktrekrytering

Din profil
En självklar förutsättning för att bli aktuell för denna tjänst är att du trivs med att arbeta med maskiner. För att vara framgångsrik i rollen har du ett detaljorienterat sinne och är genuint intresserad av mekanik och teknik. För att möta företagets kvalitetsnivå är det viktigt att du är noggrann och ambitiös som person. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. 

Ansökan
Känner du att denna tjänst är något som passar dig, sök redan nu, urval sker löpande!