Här är tjänsten för dig som besitter gedigen kunskap inom området el & energi och vill jobba med både strategiska samt operativa frågor som rör Tetra Paks fastigheter i Lund. Du kommer att vara anställd och representera Sodexo men stationerad på Tetra Pak i Lund.

Arbetsuppgifter

Som Technical Manager ansvarar du för den tekniska förvaltningen på Tetra Paks anläggningar i Lund. Du ska på ett proaktivt sätt förbättra säkerhets- och underhållsmetoderna samt skapa, bibehålla och utveckla tekniska kravspecifikationer, arbetsmetoder och planerade underhållsarbeten. Du kommer att jobba nära Tetra Paks fabrikschefer samt Sodexos arbetsgrupp som är placerad på Tetra Pak och består av bl a miljöingenjör, underhållschef samt projektchef. Du rapporterar till Site Manager för Hard Services.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvar för anläggningarnas el- och energisystem.
 • Stödja serviceavdelningen gällande planerade underhållsåtgärder.
 • Sköta elsäkerhetssamordningen mellan de olika verksamheterna i Lund.
 • Planera och följa upp årlig budget och investeringsbehov för elanläggningar samt driva genomförandet av beslutade initiativ.
 • Skapa och underhålla en säker, pålitlig och effektiv anläggning.
 • Underhålla och förbättra den systematiska energikartläggning (EKL) samt identifiera och genomföra förbättringar.
 • Underhålla och förbättra systemen för energimätningar samt korrigera avvikelser.
 • Driva förbättringar i enlighet med WCM (Lean) metoder och principer.
 • Hantera och optimera basen av underleverantörer.
 • Utveckla den interna kompetensen kring eldistribution och energioptimering.
 • Brandansvar.

Din profil

Vi tror att du har en bakgrund inom teknisk förvaltning mot industrin eller ingenjör inom till exempel elkraft, styr & regler, eller en erfaren industrielektriker med eftergymnasial utbildning. För att axla rollen som Technical Manager på Sodexo krävs det att du har förmåga att leda, planera, strukturera och driva egna processer och projekt för att ta verksamheten framåt. I ditt arbetssätt håller du hög kvalitetsstandard samt är kommunikativ och samarbetsvillig.

Vidare bör du ha erfarenhet av att jobba i en liknande roll där du fått använda din kunskap inom bland annat elektrisk säkerhet, högspänning, lågspänning, styr och regler, underhållsarbete, brand, ritningsläsning och systematisk energieffektivitet. Det är inte säkert att du har kunskap inom alla dessa områden men då bör du vara extra stark inom ett par av dem. Goda datorfärdigheter samt svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.