Hi5 fortsätter växa och vi söker nu ytterligare en stjärna till Umeåkontorets utvecklingsavdelning.

Hos oss på Hi5 finner du kunniga kollegor, högt medbestämmande och en tydlig balans mellan familj/fritid. Du får utrymme för din egen kreativitet och vi jobbar ständigt för att bibehålla en hög transparens och ärlighet i alla led. Vi vill att du ska trivas och må bra helt enkelt. 

Du får möjlighet att jobba med allt från det mest lokala och nära men även med projekt som är nationella och till och med globala. Du blir en del av vår Hi5-familj och får vara med och bygga bolaget utifrån din kompetens, drivkraft och energi. Tillsammans med några av Umeås bästa utvecklare kommer du att tillhöra avdelningen där systemutvecklare, verksamhetsutvecklare och projektledare samarbetar och har roligt tillsammans.

Din profil 

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom C#/.NET och MS SQL sedan tidigare men är även intresserade av dig som kan vissa delar och som strävar efter att utvecklas och lära nytt. Vi ser det som självklart att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska. Är du en social person så gillar vi det och tycker du om att analysera vad du gör och vad som sker så passar du garanterat in med resten av teamet. 

Vill du sticka ut i din ansökan till oss så ska du visa på erfarenhet av följande; 
– Kunskaper inom SharePoint eller erfarenhet inom SharePoints närliggande områden såsom intranät, dokumenthantering eller Business Intelligence.
– Kunskaper i WCF, AngularJS, JSON, HTML/CSS, JQuery, XML/XSLT, Visual Studio, Single-Sign-On (BankID).
– Certifiering inom någon av Microsoft teknologier.

Vi föreslår att du lämnar in ansökan redan idag via vår rekryteringspartner nedan så bokar vi in ett möte där vi får presentera oss för varandra lite närmare. 

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till rekryteringskonsult Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan!