Vi söker en eller flera drivna och framåt System Test Engineers till storsatsande SVP Worldwide i Jönköping. Tjänsterna kommer att vara placerade i SVPs nya lokaler på Haga i Jönköping och förväntas att tillsättas under hösten. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter:
Du ingår i R&D Test & Verification department och du tillsammans med dina kollegor ansvara för att test av både hela symaskinen men även subsystem och appar.

Du kommer att arbeta med att ta fram lämplig testmetodik som möter de uppsatta krav som finns. Vidare kommer du att arbeta med de-bugging och test rapportering i JIRA, arbeta analytiskt med felsökning, skapa och genomföra tester samt författa testrapporter enligt framtagen standard.

Du arbetar nära övriga R&D funktioner och din roll kommer att vara en nyckelroll i testandet av nya produkter.

Din profil:
Vi söker dig med B.Sc eller M.Sc i lämplig disciplin och med ett par års erfarenhet av liknande arbete. Har du arbetat med konsumentprodukter är detta meriterande. Du är analytisk i ditt de-buggande och du besitter bra kunskap kring olika testmetoder. Du är van att arbeta i testsystem ex; Doors eller Jama och du är en god kommunikatör.

Har du dessutom ISTQB certifikat är det mycket meriterande.

Som person är du en driven framåt problemlösare som trivs bra med arbete i tvärfuntionell och tvärkulturell miljö. Du trivs att jobba globalt i modernt och satsande bolag och vill ta nästa steg i din karriär.

I denna rekrytering samarbetar SVP Worldwide med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom å 036-4409011 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se