Har du svetskunskaper och letar efter nya utmaningar? Se hit!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en verkstadsmiljö med svetsning av tjockplåt. Arbetet är en del av produktionen som innefattar allt från montering och elmontering till lackering och svetsning. Arbetet är på heltid och förlagt till dagtid i Tranemo. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team tillsammans med kollegor som bär på en hjälpsam inställning.

Din profil
Vi söker nu svetsare med erfarenhet av svetsning i tjockplåt och med allmän förståelse för svetsprocessen. Vi tror att du har jobbat några år med svetsning och samlat på dig en bred verkstadskompetens.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du förstår värdet av gruppen och kan anpassa dig till produktionen vid en ny arbetsplats.

Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil för att lättare kunna ta dig till jobbet.

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till vår kund i Tranemo. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Simon eller Marie, kontaktuppgifter finns nedan.

Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!