Nu söker OnePartnerGroup duktiga svetsare till vår kund Väderstad AB.

Väderstads affärsidé är att förse det moderna jordbruket med högeffektiva maskiner och metoder. Visionen är att bli en global leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Produktionen präglas av taktade flöden för montering, robotiserad svets- och lackeringsprocess samt en högautomatiserad process för skärning och satspackning av rör.

Som svetsare kommer du att:

* Producera/svetsa delar/ramar enligt gällande ritning och standard.
* Kvalitetssäkra material innan leverans till kund.
* Arbeta med förebyggande underhåll av fixturer/maskiner/processer.
* Rapportering i MPS system.

Du kommer arbeta skift, i första hand 2-skift, men andra skiftformer kan bli aktuella.

Start runt årsskiftet 2020/2021, visstidsanställning 6 månader hos OnePartnerGroup inledningsvis, men goda chanser finns till förlängning och för rätt person kan det bli aktuellt med anställning direkt hos Väderstad AB.

Din bakgrund:

Du har tidigare erfarenhet av antingen robotsvetsning och/eller MAG-svetsning (metallpulverfylld rörtråd). Du är van att svetsa i PB-läge, både enkel-/och flersträngat.

Krav:
* Giltig svetsarprövning (licens).
* Giltigt traversintyg.
* Körkort B och tillgång till bil.
* Kunna arbeta skift.
* Kunna läsa ritningar.

Meriterande:
* Truckkort A+B

Du som söker bör ha Industriteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du har ett tekniskt intresse och erfarenhet från liknande produktion.

Som person är du ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som gillar att arbeta tillsammans med andra människor för att nå gemensamma mål.

Intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag eller tipsa en vän!