Till våra kunder i Skaraborg söker vi för omgående uppdrag flera svetsare som har erfarenhet av MIG/MAG eller TIG-svetsning och erfarenhet av svetsning i rostfritt material. Uppdraget börjar med en bemanning med stor chans till övertagande hos kunden.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Läs gärna mer på: www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare arbetar du med att foga samman stål och andra metaller med hjälp av olika svetsmetoder. Beroende på vad vår kund tillämpar kan man till exempel arbeta med tillverkning, montering eller reparation av metallprodukter eller stålkonstruktioner. Arbetet som svetsare kan innebära allt från rutinbetonad skötsel av en automatisk svetsmaskin till krävande specialsvetsning av olika typer av material.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten hos vår kund krävs ingen särskild utbildning, däremot krävs det att du har erfarenhet inom MIG/MAG eller TIG-svetsning i rostfritt. Det är också viktigt att du har tidigare erfarenheter av ritningsläsning, vilket innefattar att kunna läsa och förstå en ritning.

Som person är du händig, tekniskt kunnig och har förmågan att utföra både monotont och omväxlande arbete. Vidare är du kvalitetsmedveten, noggrann, produktiv samt säkerhetsfokuserad. Du gillar att arbeta i grupp men klarar även av att ta egna beslut och arbeta självständigt.
Du besitter stor social kompetens och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt i att du är representativ och att du alltid sätter kundens behov i fokus.

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvariga Julia Hillerström och Louise Sköld. Är du intresserad finns det möjlighet att besöka oss under Öppet Hus på något av våra kontor: måndagar i Skövde (Gesällgatan 1 kl. 14-15), tisdagar Falköping (Storgatan 2 kl. 14-15), onsdagar Lidköping (Fabriksgatan 4 entré 11 kl. 14-15) samt torsdagar i Vara (Stora Torget 5 kl. 14-15). Mail önskas innan för att säkerställa att vi finns på plats!