Om kundföretaget
Saleby Bulk & Tank AB är ett familjeföretag med mer än 35 år i branschen. Vi är specialister på tank- och bulkfordon och dess funktion, ombyggnader, överflyttningar samt kompressorer.
Vår strävan är att alltid kunna tillmötesgå kundens önskemål samt leverera en bra slutprodukt. Vi har stor erfarenhet av att förstå kundens specifika behov samt att snabbt utveckla kundens idé till verklighet.
Vi säljer och marknadsför Feldbinders byggnationer.
Feldbinder är Europas största bulk- och tanktillverkare och har produkter som passar alla slags transporter av vätska och pulver. Vi tillhandahåller försäljning, reparation och reservdelar på ett och samma ställe.
Saleby Bulk & Tank AB erbjuder kompressorer från CVS och GHH eller kompletta lösningar från RTI.
Service, reparationer, reservdelar och utbyteskompressorer finns hos oss.
Vårt mål: Våra kunder ska få det dom vill ha och behöver!

www.sbtab.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som svetsansvarig har du huvudansvaret för kvalitetssystem gällande svetsning i tryckkärl. Du har en viktig roll i företagets arbete med reparation av tryckkärl där du även ansvarar för framtagning av nya procedurer (WPQR, WPS) och dokumentation. Vidare är du kontaktperson med KIWA/Inspecta vid revisionsbesiktningar och återkommande besiktningar samt ser till att licenser är aktuella. Du kommer också vara en del av verksamheten gällande montage, reparation och service av byggnationer.

Din profil
Vi söker dig som är självgående, lösningsfokuserad och noggrann. Du är en erfaren svetsare inom aluminium/rostfritt och har arbetat som svetsansvarig tidigare och/eller har behörighet för detta. Vi förutsätter att du trivs med att arbeta självständigt och strukturerat både enskilt och i grupp. Du har erfarenhet av reparation mot tunga fordon och påbyggnationer. Svetslicenser är meriterande men inget krav.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse där provanställning tillämpas. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.