Lessebo Paper AB är ett av Sveriges äldsta Pappersbruk grundat 1683 och är en del av Svensk industrihistoria. Bruket tillverkar premium papper under kända varumärken som Kaskad, Colorit och Scandia 2000. Fabriken är belägen i de småländska skogarna med närhet till råvaror och energi som gör att vi kan producera ett av världens mest miljövänliga papper.

Har du erfarenhet av el och industri? Drivs du av problemlösning? Då ska du fortsätta läsa!

Vi söker nu en erfaren styr- och reglertekniker till Lessebo Paper, tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över 6 månader men för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Som styr- och reglertekniker kommer du att ha en viktig roll som support till produktionen. Du kommer att bistå med att anpassa, felsöka, reparera maskiner och styrsystem. Du kommer även arbeta med nybyggnationer och en del IT.

Din profil
Vi söker dig med kompetens inom el och styr som gillar problemlösning inom det tekniska. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom el- och styrteknik på gymnasienivå eller högre. El-behörighet BB2 är inte ett krav med en merit. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande roll.

Vi tror att du har kompetens för att felsöka, arbeta förebyggande med underhåll, reparation och installation. Du kommer arbeta i ett modernt styrsystem.

Kunskap inom Plc, pneumatik och mekanik ses som meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Du innehar också körkort B.

Du är en självgående person som drivs av utmaningar och problemlösning. Du utför ditt arbete med stor noggrannhet.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Lessebo Paper har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se