Vi söker nu efter ytterligare ett par studenter alt. personer med annan huvudsaklig sysselsättning som är villiga att jobba lite extra efter årsskiftet. Du skall helst kunna jobba 3-5 dagar i veckan under januari månad för att sedan kunna vara tillgänglig för arbete 1-3 ggr per månad fram till sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba extra ute hos våra kunder på Tjörn, Orust och inne i Stenungsund. Dina arbetsuppgifter kan bestå utav att hjälpa till med leveranser utav gods och möbler till såväl företag som privatpersoner, lättare monteringsarbeten, leveranskontroller utav nya fordon samt inventering och dokumentationsarbeten.

Din profil
Vi tror att du som söker denna tjänst antingen studerar eller är egen företagare och söker en extra inkomstkälla vid sidan om.

För att vara aktuell för dessa tjänster så krävs det att du är över 18 år, innehar b-körkort samt talar och förstår såväl svenska som engelska.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se