Nu söker vi relationsinriktad student för längre uppdrag hos Diös i Östersund.

Beskrivning av tjänsten: Du kommer arbeta på Diös kundtjänst där du blir företagets ansikte utåt och första bemötandet av nya och befintliga hyresgäster via telefon, mail samt i företagets reception. Du kommer bland annat besvara frågor gällande avtal, fakturor och serviceanmälningar. Du ingår i ett mindre team om tre personer. Samarbete och god kommunikation är en förutsättning i detta arbete. Tillsammans med övriga teamet ansvarar du över att alla hyresgäster, nya som befintliga, får ett gott bemötande när dom kontaktar Diös.

Vem söker vi? Du som söker bör vara universitetsstudent och gärna med minst 1 år kvar av studierna. Schemaläggning görs utifrån ditt studieschema där vi gärna ser att du är flexibel vid behov.  Diös ser långsiktigt på detta uppdrag med start ganska omgående. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av kundbemötande i liknande form. Eftersom att dina arbetsuppgifter innebär mycket kontakt med andra människor ser vi gärna att du är en utåtriktad och social person. Du är ansvarsfull och gör gärna det lilla extra för våra hyresgäster. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Anställningsform: Vid behov.
Sysselsättningsgrad: Deltid.
Arbetstid: Måndag-fredag varierande mellan 06:45-17:15.
Lön: Enligt avtal.

Diös Fastigheter AB är ett svenskt fastighetsförvaltande bolag med verksamhet från Borlänge i söder till Luleå i norr. Bolaget grundades 2005 och är norra Sveriges största privata fastighetsägare.
Diös har en vision om att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Bolaget äger och förvaltar fastigheter i centrumnära lägen och arbetar aktivt för att skapa attraktiva platser där människor vill bo, leva, arbeta och umgås. Söker du ett bolag som fokuserar på relationer och utveckling? Då tror vi att Diös är ett bolag för dig.

Då introduktion ska ske ganska omgående ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snabbt som möjligt. 
Rekrytering sker löpande.