Orthex Group är Nordens ledande tillverkare av hushållsprodukter som gör livet enklare för kunden. Idag har Orthex Group kunder i 40 länder på fyra kontinenter. Gruppen äger tre egna fabriker och lanserar en mängd funktionella produkter varje år.

Har du tidigare erfarenhet från att jobba med formsprutor? Är serviceinriktad person med ett gott ordningssinne och vill jobba i ett företag som satsar på hållbarhet? Då kan du vara vår nästa ställare!

Tjänsten är på heltid, placerad i Tingsryd och det innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över 6 månader men för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innefattar verktygsbyte, processoptimering, robotprogrammering, problemlösning och materialhantering hos kunden, där flexibilitet och arbetsvilja är en stor del för att lyckas med arbetet. Tjänsten ställer krav på hög kvalité och vi ser att du har ett antal år relevant arbetserfarenhet.

Som ställare på Orthex jobbar du i 2-skift och därför är det viktigt att du är flexibel med dina arbetstider. Då det är begränsat med pendlingsmöjligheter, är B-körkort och bil ett krav.

Din profil
Svenska behärskar du i såväl tal som skrift. Orthex värdesätter social förmåga och att kunna arbeta i team, därför kommer vi lägga stor vikt vid hur du är som person. Vi ser att du är en serviceinriktad och flexibel person som kan arbeta både självständigt och i team.
Då vi arbetar med Lean Production är det meriterande om du har erfarenhet av SMED och 5S.

Ansökan
Urval kommer ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten kontakta Emelie Nilsson på 0470- 73 94 66 eller Stina Norman på 0470-34 98 74.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se