Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare! Vi på OnePartnerGroup GGVV är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden.

Är du en driven, nyfiken och social person som är sugen på nya utmaningar? Då rekommenderar vi verkligen dig att skicka in ditt CV till oss, så ska vi göra allt för att hitta ett passande jobb åt dig. Vi har många spännande kunder och vi har inga problem att kontakta dem för att matcha din profil med deras behov av personal.

Vi har Öppet Hus på våra kontor där du får möjlighet att träffa oss och vi kan hjälpa dig med ditt jobbsökande. Följande tider har vi Öppet Hus på våra kontor;
Tisdagar i Anderstorp (Stansgatan 2) kl. 09.00-12.00
Torsdagar i Vaggeryd (Ödestuguvägen 42) kl. 10.00-11.00
Torsdagar i Värnamo (Jönköpingsvägen 3) kl. 13.00-15.00

Dina arbetsuppgifter
Våra tjänster är till största delen på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet under de första 6-12 månaderna för att sedan eventuellt gå över till kund i en fast anställning. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med en egen konsultchef. Ibland dyker extrajobb upp, vilket kan passa dig som är student eller deltidsanställd på något annat företag. Vi har också många rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd direkt hos våra kunder.

Din profil
Vi tror att du är en driven och målmedveten person som är redo att hitta ett nytt spännande jobb som matchar dina färdigheter. Du är redo att bli vår ambassadör och ansikte utåt vilket gör att det är viktigt att du är en schysst, framåtlutad lagspelare!

Vi söker ofta medarbetare till följande tjänster;

• Administratör
• Ekonom/Ekonomiassistent
• Orderplockare
• Maskinoperatör
• Svetsare
• CNC-operatör
• Ställare
• Lagerarbetare
• Tekniker
• Montör
• Truckförare

Det är önskvärt om du har körkort och tillgång till egen bil, men det är inget absolut krav. Huvudsaken är att du som person är arbetsvillig och ansvarstagande.

Glöm inte att ange i din ansökan vad för typ av tjänster du är intresserad av.

Varmt välkommen med din ansökan till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se