Börjar du fundera på nya karriärvägar? Vi är alltid på jakt efter skickliga medarbetare. OnePartnerGroup Borås är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden.

Är du en driven, nyfiken och social person som är sugen på nya utmaningar? Då rekommenderar vi verkligen dig att skicka in ditt CV till oss, så ska vi göra allt för att hitta ett passande jobb åt dig. Vi har många spännande kunder och vi har inga problem att kontakta dem för att matcha din profil med deras behov av personal.

Dina arbetsuppgifter
Våra tjänster är till största delen på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet under de första månaderna för att sedan eventuellt gå över till kund i en fast anställning. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med en egen konsultchef. Ibland dyker extrajobb upp, vilket kan passa dig som är student eller deltidsanställd på något annat företag. Vi har också många rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd direkt hos våra kunder.

Din profil
Egenskaper som ordningssinne, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet värderas högt. Då du ofta arbetar nära kunder ställer det krav på god social förmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt. Vidare ser vi att du har en god förmåga att arbeta strukturerat under högt tempo och är duktig på att på ett självgående sätt driva ditt eget arbete framåt.

Vi får oftast in följande typ av tjänster och uppdrag:

• Montör
• Industriarbetare
• Maskinoperatör
• Tekniker
• Anläggare
• Svetsare
• CNC-operatör
• Ställare
• Truckförare
• Lagerarbete orderplock
• C och CE-chaufför

Du behärskar svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.
Som person är du arbetsvillig och ansvarstagande.
Varmt välkommen med din spontanansökan till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag!

Glöm inte att ange i din ansökan vad för typ av tjänster och uppdrag du är intresserad av.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se
Vid frågor kontakta Marie på marie.ronnfalk@onepartnergroup.se