Börjar du fundera på nya karriärvägar? Vi är alltid på jakt efter skickliga medarbetare. OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden.

Vi söker drivna och engagerade lagspelare med kunskaper inom olika områden, förvärvat genom utbildning eller erfarenhet. Skicka in ditt CV till oss så ska vi göra allt för att hitta ett passande jobb åt dig. Vi har många spännande kunder och vi har inga problem att kontakta dem för att matcha ditt CV med deras behov av personal.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsterna vi kan erbjuda är på heltid alternativt deltid och innebär en direkt anställning hos våra kunder genom en rekrytering, alternativt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet under de första 6–12 månaderna för att sedan gå över till kund i en fast anställning. Vi kan även emellanåt erbjuda deltidstjänster, vilket kan passa dig som är student eller deltidsanställd på en annan arbetsplats.

Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med en egen konsultchef.

Din profil
Egenskaper som ordningssinne, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet värderas högt. Då du ofta arbetar nära kunder ställer det krav på god social förmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt. Vidare ser vi att du har en god förmåga att arbeta strukturerat och är duktig på att på ett självgående sätt driva ditt eget arbete framåt.

Vi får oftast in följande typ av tjänster och uppdrag:

• Ekonomiassistent
• Redovisningsekonom
• Säljare
• Arbetsledare, produktionsledare
• CNC-operatör
• Kundtjänst/Reception/Administratör
• Montör
• Truckförare
• VD/Chefstjänster
• IT- tekniker

Glöm inte att ange i din ansökan vad för typ av tjänster du är intresserad av. Vi tar sedan en kontakt med dig för att diskutera dina framtida karriärmöjligheter.

Varmt välkommen med din ansökan till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se