Börjar du fundera på nya karriärvägar? Vi är alltid på jakt efter skickliga medarbetare. Skicka in ditt CV till oss så ska vi göra allt för att hitta ett passande jobb åt dig.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsterna vi kan erbjuda är på heltid alternativt deltidsanställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet under de första 6–12 månaderna för att sedan gå över till kund i en fast anställning. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med en egen konsultchef. För att vara aktuell för deltidstjänster kräver vi dock inttyg på en annan huvudssaklig sysselsättning, vilket innebär annat arbete, studier eller om du är företagare.

Din profil
Egenskaper som ordningssinne, kvalitetsmedvetenhet och allmännhändig värderas högt. Då du ofta arbetar nära kunder ställer det krav på god social förmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt. Vidare ser vi att du har en god förmåga att arbeta strukturerat och är duktig på att på ett självgående sätt driva ditt eget arbete framåt.

Vi får oftast in följande typ av tjänster och uppdrag:

– Lager
– Hantverkaryrken
– Transport
– Industrin

Därav är det ett krav att du innehar truckkort eller körkort.

Glöm inte att ange i din ansökan vad för typ av tjänster du är intresserad av. Vi tar sedan en kontakt med dig för att diskutera dina framtida karriärmöjligheter.
Varmt välkommen med din ansökan till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 43 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.