Om kundföretaget
We are 3 000 engineers worldwide, working with every stage of a product´s life – from concept to development and manufacturing in one of our suitable plants somewhere in the world. Using our Sketch-to-Scale solutions, we offer our customers new qualified technologies, early concept development, prototyping and testing.

At our Design Center in Linköping we are 35 product development engineers with focus on electrical hardware design, embedded software design, mechanical design and production test development. We work with customers from all over the world, with products in a wide range of IoT solutions for industrial to medical applications.

www.flex.com

Dina arbetsuppgifter
Som Sourcing Buyer kommer du att vara involverad i Flex utvecklings- och NPI-projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara delaktig i val av komponent, tänkbara leverantörer och kostkalkylering, samt samordna och ansvara för inköpsaktiviteter i dessa projekt. Med ett proaktivt förhållningssätt tar du krav från interna och externa kunder och för dem vidare i dialog med befintliga och potentiella leverantörer. Du mäter effektiviteten i aktiviteter relaterade till sourcing och initierar ständiga förbättringar i dialog med berörda parter. Rollen präglas av många kontaktytor, såsom kommersiella relationer med främst leverantörer, men det kan även förekomma diskussioner med kund. Du kommer även att ha ett nära samarbete med utvecklingsingenjörer, samt jobba i ett team med fyra inköpare där samarbete sker med båda siterna. Ett högt förändringstempo, korta ledtider och en mix mellan högt och lågt är en del av vardagen. Här får du chansen att bli en del av att ett team med stark laganda och fokus på teknik i framkant!

Som Sourcing Buyer är du en del av Design Sweden, med 110 anställda och siter i Linköping och Ronneby. Tjänsten är placerad i Linköping.

Din profil
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, alternativt har förvärvat likvärdiga kunskaper från arbetslivet. Du som söker bör ha erfarenhet av inköp på olika nivåer alternativt erfarenhet av utvecklingsprojekt inom industrin, gärna inom elektronik eller mekanik. Det är meriterande om du har erfarenhet av förhandling och projektledning. Tjänsten ställer stora krav på din förmåga att arbeta i internationella team på global nivå, samtidigt som du förväntas kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Att arbeta med den nyaste teknologin i en föränderlig värd kräver förmågan att snabbt anpassa sig efter förändringar och nya förutsättningar, varpå vi lägger stor vikt vid dessa egenskaper.

Övriga krav:
• svenska och engelska flytande i tal och skrift
• mycket goda kunskaper i Excel

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se