Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker så är du Ropab Bils ansikte utåt.I din roll så kommer du både att arbeta med att extrautrusta och inreda transportbilar samt förebyggande underhåll, såväl som mer akut service av olika karaktär inom fordonsindustrin. Du innehar även en rådgivande roll gentemot kunden, där du har möjlighet att självständigt föreslå eventuella justeringar på deras fordon. Du arbetar självständigt, men du ingår i ett team, där ni kan ta hjälp av varandra för att bli vassare på service och underhåll. Arbetet utgår från verkstaden I Göteborg. I rollen ingår det även viss dokumentation i servicesystemet, något som du gör under dagen. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag.

Krav
– Tidigare erfarenhet av servicearbete
– God svenska i tal och skrift
– B-körkort
– Gått elprogrammet eller liknande utbildning
– Goda datorkunskaper

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Direktrekryterad till Ropab Bil

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill utvecklas. Vi tror att du kanske har tidigare erfarenhet av servicearbete och att du är redo att ta nästa steg eller har genuint intresse av att meka och även vill göra detta professionellt. Har du dessutom branscherfarenhet eller erfarenhet från en liknande bransch så anses det som meriterande. Har du dessutom kunskap inom elektronik, el, svets eller liknande är även det meriterande.

Som person är du social, självgående och har ett tydligt kundfokus. Du räds inte att arbeta självständigt men kan även arbeta i team, då det vid större jobb förekommer att ni arbetar parvis/teamvis. Du är bra på att ta olika personligheter och du gillar tekniska utmaningar. Du ser dig som en naturlig problemlösare som älskar kicken av ett löst problem. Låter detta som dig? Kliar det i dina meka-fingrar? 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Ropab Bil med OnePartnerGroup.
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.