Om kundföretaget
Card Group producerar och distribuerar ett unikt sortiment av gratulationskort och presentprodukter som säljs i butiker över hela världen. Företaget grundades 1997 och har sedan dess haft en otrolig expansionsresa. Idag är de Sveriges största franchiseexportföretag med Master Franchise kontor i 45 länder världen över. Med en hög internationell närvaro och en stark lokal förankring har Card Group lyckats hitta ett sätt att arbeta som gör dem unika i sitt slag. För att kunna fortsätta denna utveckling söker vi nu en Social media manager (SMM) som blir en viktig kugge i vårt framtida arbete.

Card Group expanderar och i en föränderlig värld behöver vi också öka vårt fokus på digitala kanaler som kräver snabbt tempo med motiverade människor för att bygga vårt varumärke digitalt. Är du en kommunikatör med det lilla extra och brinner du för sociala medier och övriga digitala kanaler – då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ambitiös kommunikatör som vill vara med och bygga upp, driva samt utveckla bolagets digitala kommunikation på sociala plattformar. I denna roll kommer du bland annat att vara en stor del i att skapa strategier för sociala medier. Tjänsten innebär många spännande och varierande arbetsuppgifter där den ena dagen sällan är den andra lik.

Du kommer att ansvara för den digitala kommunikationen samt hur design, form och format publiceras. Du ansvarar för marknadsföringsstrategin för våra nuvarande sociala medier men tar också ett framtida strategiskt grepp för nya sociala medier som också skall harmonisera med vår varumärkesplattform samt den övergripande kommunikationsplattformen.

Du kommer att ha en central roll där du kommer att arbeta nära övriga avdelningar och affärsområden men också externa kontakter med externa nätverk, byråer, och andra relevanta underleverantörer. Du kommer också att vara ytterst ansvarig för hur vårt befintliga varumärke och produkter synliggörs på sociala medier och digitalt.

Din profil
Vi söker dig som är en självgående kommunikatör samt har ett genuint intresse för sociala medier och andra digitala kanaler. Du ser det som en självklarhet att hänga med och vara proaktiv i den digitala utvecklingen och ha koll på de trender som kommer och går. Du är en analytisk person som har en naturlig förmåga för att tänka strategiskt.

Som person är du analytisk, initiativtagande, strukturerad, noggrann och uppskattar långsiktig planering. Din kreativa sida är framträdande och du har en fallenhet för design och för att skapa. Färg, form och format är områden du behärskar.

Vi ser att du som söker har en relevant utbildning inom exempelvis medie-kommunikation/digitala medier samt några års erfarenhet inom digital utveckling där du har koll på trender inom sociala medier och förstår digitalt kundbeteende. Du har med fördel tidigare arbetat med google analytics och search console. Mycket god kommunikationsförmåga samt förmåga att uttrycka sig i engelska muntligen och skriftligen är ett krav i denna tjänst. Du kommer att rapportera till vice VD i bolaget och ha en strategiskt viktig roll i företaget.

Tjänsten är placerad huvudkontoret i Gävle.

Om vårt företag
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Din ansökan skickar du till oss senast 2019-01-06 via vår hemsida www.onepartnergroup.se

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.