Om kundföretaget:

Kunden erbjuder trivsel, arbetsglädje och en trygg familjär arbetsmiljö. Med en god personalpolitik ligger fokus på nöjda medarbetare som trivs med såväl varandra som med arbetsuppgifterna. Du erbjuds ett varierande arbete med utrymme för kompetensutveckling. Har du en positiv inställning så kommer du att trivas!

Dina arbetsuppgifter:

Som snickare mot byggservice arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, leverantörer och beställare. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av gipsmontage, isolering av väggar, montage av stommen samt montage av gipsundertak. 

Din profil:

Vi söker dig som har hantverkarvana och vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket. Som person är du kunnig, självständig och social i ditt arbete. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är positiv till förändringar. Vi fäster stor vikt på att du har en hög samarbetsförmåga och flexibilitet. Hos oss är det viktigt att leverera goda resultat till kunden, därför är det betydelsefullt att du har ett kvalitetstänk. Om du är rätt person för tjänsten erbjuder vi dig redskapen för din framtida utveckling på en trivsam arbetsplats.

KRAV: 

2 års erfarenhet inom byggbranschen eller likvärdig utbildning

B-körkort

Svenska eller Engelska

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.