GÖSAB Sotning i Skövde behöver förstärka sin organisation med ytterligare en skorstensfejare. Är du rätt person för arbetet?

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sotare ansvarar du för att minska risken för bränder i hus, lägenheter och företag genom att hålla rent i skorstenar och ventilationskanaler. Att sota eldstäder är bara en del av jobbet, rengöring av bl.a. ventilationsanläggningar och fläktsystem är också vanligt förekommande. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom skorstensfejar- eller ventilationsbranschen. Du kommer att få arbeta i ett väl sammansvetsat team med en god stämning och där utvecklingsmöjligheterna är stora. Aktuell kandidat kommer bli anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till kund där intentionen är att anställningen senare övergår till kund.

KRAV
-Körkort B
-God svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande
-God fysik

DIN PROFIL
Vi söker  dig som trivs med att arbeta praktiskt i ett serviceinriktat arbete. Du skall vara, social, kundfokuserad, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta både enskilt och i grupp.
Har du skorstensfejarutbildning är det meriterande. Rätt person har dock möjlighet att att bli upplärd av erfaren sotare och genomgå utbildning och lärlingsprogram.

ANSÖKAN
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!