Har du erfarenhet av arbetsledning och trivs du i en samordnande roll med brett ansvar? Då är denna tjänst som skiftledare på Cromtjänst AB perfekt för dig!

Om kundföretaget
Cromtjänst AB är ett ”gammalt” företag inom ytbehandlingsindustrin som alltid har värnat om god kvalitet på produkterna, allt sedan nuvarande VDs föräldrar 1962 startade företaget på Formvägen. Fram till år 1998 bedrevs verksamheten på Formvägen helt manuellt med ett fåtal anställda, men verksamheten har utökats både med en automatisk line och flera anställda. Ett stort miljötänkande fanns med i planeringen vid uppförandet 2001 av ytterligare en byggnad på Karlavägen – idag Cromtjänst i Vaggeryd AB. Ytbehandlingen sker i helt automatiserad line som en sluten process. Vår engagemang begränsas inte bara av ren ytbehandling utan vi vill gärna bidra med vårt kunnande i ett tidigt skede av en produkts tillkomst.

Dina arbetsuppgifter
För ditt skift har du ha ett arbetsledningsansvar men även ett ansvar för vår ytbehandling. Genom att du leder och fördelar arbetsuppgifter ska du säkerställa att planerad produktion för skiftet genomförs och att eventuella frågor som uppstår besvaras. Du ska även säkerställa och åtgärda eventuella brister under skiftet. Utöver nämnda arbetsuppgifter kommer du arbeta operativt med bland annat att köra truck samt jobba med av- och påhängning av detaljer.

Din profil
Som person är du tekniskt intresserad, driven, har en mycket god kommunikativ förmåga samt har en positiv inställning till förändringar och förbättringar. Du är relationsskapande och trivs med ett varierande arbete. Du är med som skapar en positiv arbetsmiljö samt är ett gott föredöme avseende arbete och uppförande. Vidare har du en god förmåga att utveckla, engagera och motivera medarbetare för att skapa en teamkänsla. Tidigare erfarenhet av arbetsledning ser vi som meriterande.

Arbetstider: två skift (mån-fre kl. 05.30-13.30 ena veckan och mån-tors kl. 13.00-23.00 andra veckan)
Placeringsort: Vaggeryd
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Detta är en rekrytering där din anställning börjar direkt på Cromtjänst AB.
I denna rekrytering samarbetar Cromtjänst AB med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 6 januari 2019 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se eller Björn Andersson på telefonnummer 0370-510565 alt. bjorn.andersson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se