Är du praktiskt lagd och har ett genuint intresse av teknik och mekanik?
Då kan denna tjänst vara någonting för dig!
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker ingår bl.a. service, felsökning, reparation, montage och driftsättning av Sulzers egna och andra fabrikat i deras egna serviceverkstad och ute hos deras kunder. Administrativa uppgifter ingår i arbetet såsom orderhantering i deras affärssystem SAP. Servicecentrets kunder är framförallt inom vatten- och avlopp men även vissa industrier förkommer. Merparten av arbetet sker in house, men fältjobb förekommer. I tjänsten förekommer resor med ev. övernattningar.

Start: Omgående.
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Arbetstider: måndag-torsdag 7–16, fredagar 7-14:45.
Anställning: Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Sulzer.

Din profil
Skallkrav:
– Någon form av teknisk utbildning
– B-körkort
– Förståelse för verktyg
– Svenska i tal och skrift
– Kunskaper i engelska då det är företagets koncernspråk.

Meriterande:
– Erfarenhet av SAP eller liknande affärssystem
– Branschvana
– Licens för heta arbeten och/eller tunga lyft
– Truckkort

När det kommer till personliga egenskaper så är du serviceinriktad, genuint teknikintresserad, ansvarstagande, engagerad och kan ta egna initiativ. Du är en person som är duktig på att få saker gjorda samt är flexibel med att arbeta praktiskt såväl som administrativt.
Vi ser att du har lätt för att arbeta individuellt och i grupp för att du och dina kollegor tillsammans skall kunna utveckla verksamheten.

Om kunden
Sulzer är ett globalt ledande företag inom utveckling och leverans av pumpar, omrörare, luftarutrustning och blåsmaskiner till kunder inom områden som olja, gas, vatten, vattenrening, gruvdrift, pappersindustri och liknande. De tillhandahåller en utmanande och givande arbetsmiljö där mångfald är värderad som nyckelfaktorn till framgång.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se