Till Kopparbergs Bryggeri rekryterar vi nu en servicetekniker som kommer tillhöra teknikavdelningen. Arbetet innebär att medverka i produktionstekniska driftsäkerhetsåtgärder, allt ifrån akuta lagningar, till planerat underhåll, för att säkra maskiner och anläggningens tillgänglighet. Du kommer att arbeta skift då Kopparbergs Bryggeri har produktion dygnet runt.
Som servicetekniker ligger huvudfokus på produktion och maskintillgänglighet. Du kommer att medverka vid avhjälpande problem och service av produktionsutrustning. Tillsammans med bland annat underhållsledaren kommer du att vara med och arbeta för att hålla hög teknisk tillgänglighet på maskiner och maskinutrustning, företagets vision är att bedriva underhåll i världsklass och utföra underhåll med full kontroll. Kopparbergs Bryggeri lägger stort fokus på arbetsmiljö och du är en del av att göra detta till en god arbetsplats.
Arbetsuppgifter:

Driva problemavhjälpning i produktionen/anläggningen
Serva och optimera maskiner
Felsöka samt förbättra maskiner och anläggningen
Delta i förbättringsprojekt
Rapportera i underhållsystemet

Kvalifikationer:

Har gymnasieteknisk/mekanisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Har goda kunskaper och erfarenheter i felsökningsmetodik
Mekatroniskt intresserad
Datavana och har lätt för PC-baserade system
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du ansvarstagande, kreativ och lösningsfokuserad. Du strävar efter att ta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har en förmåga att se sammanhang samt lösa komplexa frågor och problem. Vi sätter stor vikt i personligheten.
Meriterande:

Gärna erfarenhet från bil/maskin reparationer.
Styr- och reglerutbildning
Underhållsmetodik
El-utbildning eller erfarenhet av styrtekniskutrustning.

Anställningsform:
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Arbetstid och lön:
Skiftgång/fast månadslön
Övrig information:
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Kornboden och Kopparbergs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Kornboden. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Kornboden men du kommer anställas direkt hos Kopparbergs Bryggeri.

Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.