Assa Abloy Entrence Systems är på stark frammarch och vi söker därför ett flertal servicetekniker till region Jönköping. Vill du vara en nyckelspelare i Assas Abloy fortsatta framgångsresa som ledande leverantör av port och docking lösningar? Har du dessutom ett starkt kundfokus och gillar problemlösning så är detta tjänsten för dig. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med din ansökan.

Om kundföretaget
ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Assa Abloy Entrence System så är du Assas ansikte utåt. I din roll så kommer du både att arbeta med förebyggande underhåll, såväl som mer akut service av olika karaktär. Du innehar även en rådgivande roll gentemot kunden, där du har möjlighet att självständigt föreslå eventuella justeringar på deras befintliga portar. Du arbetar självständigt i ditt distrikt, men du ingår i ett team om ca 15 tekniker, där ni innehar gemensamma träffar och utbildningar för att ytterligare bli vassare på service och underhåll.

Arbetet utgår från hemmet där du i din servicebil har det som behövs för att lyckas med ditt uppdrag. I rollen ingår det även viss dokumentation i servicesystemet, något som du gör under dagen. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill utvecklas med Assa Abloy Entrence Systems. Vi tror att du kanske har tidigare erfarenhet av servicearbete och att du är redo att ta nästa steg eller har genuint intresse av att meka och även vill göra detta professionellt. Har du dessutom branscherfarenhet eller erfarenhet från en liknande bransch så anses det som meriterande. Har du dessutom kunskap inom elektronik, el, svets eller liknande är även det meriterande.
Som person är du social, självgående och har ett tydligt kundfokus. Du räds inte att arbeta självständigt men kan även arbeta i team, då det vid större jobb förekommer att ni arbetar parvis/teamvis. Du är bra på att ta olika personligheter och du gillar tekniska utmaningar. Du ser dig som en naturlig problemlösare som älskar kicken av ett löst problem. Låter detta som dig? Kliar det i dina meka-fingrar? Skicka då in en ansökan!

Läs mer om Assa Abloy Entrance Systems på www.assaabloyentrence.se

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup och du ansöker på onepartnergroup.se.
För frågor eller liknande; ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på marcus.rosenblom@onepartnergroup.se alt 036-440 90 11