Till kundföretag inom ventilationsbranschen söker OnePartnerGroup en självgående servicetekniker. Arbetet utgår från Helsingborg med omnejd och arbetstiderna är dagtid, lön enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker ingår du i ett team på tio personer. Arbetsuppgifterna utgår från att självständigt lösa problem på ventilation, värme- och kylsystem. Anläggningarna kan vara industribyggnader, fastigheter eller kommersiella byggnader. I arbetet ingår mycket kundkontakt.

Din profil
Vi söker dig som är serviceminded, utåtriktad och självgående. För att vara aktuell för tjänster skall du vara tekniskt lagd och ha erfarenhet eller utbildning inom kyla, ventilation, el och styr & regler. B-Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.