Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som servicetekniker handlar om att upprätthålla kritisk infrastruktur, vilket du kommer att göra genom att bl.a. felsöka, installera förbindelser och utrustning inom koppar & fiber, i våra kunders nät.

Du kommer att tillhöra ett team på ca 30 personer med stor teknisk bredd och kompetens. Du arbetar i en varierad miljö, både inomhus, utomhus hos företag, såväl som privatpersoner. Du arbetar i Uddevalla med omnejd. Du kommer att få arbeta inom olika teknikområden och vara del av ett lösningsorienterat team med intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Din profil
Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du är flexibel och har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt, samtidigt som du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra, både internt och externt. Att ge god service och fullgöra dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalité är viktigt för dig.

– Körkort behörighet B
– Behärskar svenska i tal och skrift
– Förstår arbetshandlingar på engelska
– Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
– Minst 3-års dokumenterad erfarenhet av arbete med felsökning

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se