OnePartnerGroup i Östergötland söker nu duktiga medarbetare till en bemanningspool i Linköping inom byggbranschen. Hos oss har du en bra chans att få bygga på ditt cv och genom att visa framfötterna hos våra kunder och även bära med dig goda referenser inför framtiden. Våra konsulter beskriver oss som en trygg och schysst arbersgivare och våra engagerade konsultchefer finns nära till hands för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tjänstgöra i ett team som arbetar med att etablera personalbodar och moduler på tillfälliga arbetsplatser.
Arbetet innebär att hjälpa till med diverse arbetsuppgifter i anslutning till bodetableringar såsom enklare montage, dra kabel, iordningställa inredning mm.
Arbetet sker utomhus på etableringsplatsen. Du kommer utgå från kundens depå i Linköping. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.

Tjänsterna kommer tillsättas i början av januari, så ansök redan idag!

Din profil
Då detta är en behovsanställning ska du som söker ha en annan huvudsaklig sysselsättning eller vara studerande.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från byggbranschen, men absolut inget krav.

Du bör ha ett praktiskt handlag och vana vid maskiner och verktyg.

Meriterande är också om du har någon form av liftutbildning samt Arbete på väg.

Körkort B är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se