Är du en lagspelare som drivs av att jobba serviceinriktat med kunden i fokus? Har du ett tekniskt intresse och trivs med ett varierande arbete?

Vi söker nu dig som vill jobba hos Ramirent i Kalmar som servicemedarbetare inom funktionskontroll. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Ramirent erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland deras kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Ramirents kundcenter finns över hela landet. Ramirent AB ingår i Ramirent-koncernen, som har verksamhet i 9 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Dina arbetsuppgifter
I rollen jobbar du främst i verkstaden med service och underhåll av maskinerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 

  • Funktionskontroll på mottagna maskiner och hyresmaterial
  • Leverera icke fungerande maskiner vidare för reparation
  • Tvätta och rengöra maskiner och hyresmaterial
  • Teknisk support för att uppskatta eventuella reparationskostnader

     

Du kommer också att vara en del av leveransen och mottagningen av maskiner, vilket kan innebära förberedning av leveranser samt mottagning av maskiner och hyresmaterial.

Din profil
För att lyckas I rollen har du en teknisk kunskap och förståelse. Det faller sig naturligt för dig att jobba flexibelt där du anpassar dig utifrån verksamhetens och kundens behov. Din förmåga att kunna jobba proaktivt och effektivt kommer att göra dig framgångrik i rollen.

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning, flytande språkkunskaper i svenska samt B-körkort. Du har ett säkerhets- och kvalitetstänk. Har du tidigare erfarenhet från liknande tjänst eller annan verkstad innehållande maskinell service och underhåll anses detta meriterande. Det är ett plus om du innehar truckkort och liftkort. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt: 
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Kalmar
Arbetstider: Måndag-fredag 07.00-16.00

Sista ansökningsdatum är den 30 september, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emmie Svensson på 072 516 49 00 eller emmie.svensson@onepartnergroup.se