Hydsupply, Hydraulic Supplier i Norden AB, är ett serviceföretag som verkar inom industriell, mobil och marin hydraulik samt pneumatik, transmissionsprodukter och lager.  
Bolaget är en del av Volito Automation, en grupp bolag inom industriell automation. Hydsupply finns idag i Örnsköldsvik, Skellefteå, Kiruna, Borlänge, Stockholm, Göteborg och Smålandsstenar med fysiska kontor och lager. Bolaget omsätter ca 100 MSEK och har ett 50-tal medarbetare. hydsupply.se
HydSupply är i en expansiv fas och behöver förstärkning av en serviceledare till sitt team i Borlänge. 

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Serviceledare kommer du att:
 

Ansvara för tidsplanering för service-, reparations- och montagearbeten
Ansvara för verkstaden och personalen där
Registrera order
Inköp av material till reparationsorder
Delta i och utföra servicearbete
Besöka kunder för att beräkna och lämna offert på montage, reparationer och komponenter
Sälja in servicearbeten till kund
Agera arbetsledare ute på arbetsplats hos kund

Vidare kommer du att följa upp arbetet mot uppsatta mål så att du kan leverera enligt önskemål med kund. Du kommer att ta emot uppdrag från platschefen, rapportera eventuella avvikelser och förbättringsförslag till denne samt hålla platschefen löpande underrättad om kundens behov och önskemål. Deltagande i budgetarbetet gällande verkstad och servicebilar är också en del av arbetet.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och tidigare kunskap inom hydraulik. Som person är du positiv, glad och ambitiös. Du trivs i en roll där man sätter kunden i fokus genom att alltid ge god service. Vidare är du van att ta eget ansvar och du är inte rädd för utmaningar.
Du har god datorvana och har lätt att sätta dig in i nya system. Erfarenhet av Pyramid affärssystem är meriterande. Truckkort är meriterande medan B-körkort är ett krav. 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Om oss
Kornboden -OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2019-01-14. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Ström via fredrik.strom@hydsupply.se. Frågor kring rekryteringsprocessen eller ansökningsförfarandet kontakta Malin Vedman, se kontaktuppgifter nedan.