Vi söker dig med elteknisk utbildning som vill utvecklas som tekniker hos ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Mer information om kunden ges vid eventuell intervju.

Om kundföretaget
Vår kund erbjuder ett spännande arbete som tekniker inom elkraftsområdet. Med fokus på säkerhet erbjuder dem marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar, som gör deras kunders investeringar lönsamma. Företagets uppdrag är att genomföra underhåll och projekt inom 10kV till 400kV.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster för drift och underhåll av anläggningar. Då företaget har ett fritt och självständigt arbetssätt ställs det höga krav på att ta stort eget ansvar och du som tekniker är företagets ansikte ut mot kund. Företaget arbetar ofta med inlåning av resurser och underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av:

• Service och underhåll av våra stationer
• Felsökning
• Felavhjälpning och reparationer av ställverksapparater

Din profil
Vi ser gärna att du är utåtriktad och behärskar svenska i både tal och skrift då det ingår regelbundna kundkontakter i arbetet. Som person är du initiativtagande, tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga.

Du har studerat en elteknisk utbildning och har erfarenhet av att underhålla och bygga elkraftsanläggningar. Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning.

Kunden tillämpar hemstationering. Resor samt beredskap förekommer i tjänsten, varför B-körkort är ett krav. BE-körkort är meriterande.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Höglandet, utgår från hemmet
Anställning: Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund.

Din ansökan:

För mer information kring tjänsten kontakta Matilda Björkegren, 0736–879835 alt matilda.bjorkegren@onepartnergroup.se. Vi tillämpar löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!