Har du god teknisk förståelse och goda ledaregenskaper?
Har du förmågan att entusiasmera hela ditt team med ditt ledarskap och engagemang?
Då kan tjänsten som Servicechef vara någonting för dig!
Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är en del av Hörmann KG, Europas största tillverkare och leverantör av garageportar, automatiserad logistikutrustning, dockningsutrustning och säkerhetsutrustning. Vi är ca 140 medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera vårt kundlöfte ”kvalitet utan kompromisser”. Huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Örebro – Sveriges logistiknav.
Läs mer om oss på www.hoermann.se

Nu söker vi en Servicechef till region Stockholm
med god teknisk förståelse och goda ledaregenskaper

Nu söker vi dig som vill anta rollen som servicechef för de totalt ca 12 tekniker som finns i region Stockholm. Vi söker dig som vill driva och coacha våra tekniker till att på ett så effektivt och kvalitativt sätt alltid sätta kunden i fokus, varje dag.

I din roll som Servicechef kommer ser du till att de ca 12 personerna du ansvarar för utför våra uppdrag enligt vårt kundlöfte – ”Kvalitet utan kompromisser”.
Du gör det genom din förmåga att entusiasmera hela ditt team med ditt ledarskap och engagemang.
Du kommer att ha personalansvar i din region vilket innebär bl a medarbetarsamtal, lönesamtal samt övriga frågor som kan uppstå och lösas för ditt team.

En självklar del i rollen är att träffa dina medarbetare i din region, vilket gör att resor inom Stockholm blir en naturlig del för dig. Du driver kvartalsmöten samt är ute hos teknikerna för att se hur deras vardag ser ut och är en naturlig representant för Hörmann på kundmöten.

Vem är du?
Vi ser att du har en teknisk bakgrund och förståelse samt några års erfarenhet av ledarskap. Körkort är ett krav. Svenska och engelska i tal och skrift.
Vi önskar att du är tydlig och trygg i ditt ledarskap, att du trivs med att följa upp och driva på för bästa resultat.

Hörmann Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör i sin bransch med stark tillväxt och med stora möjligheter att utvecklas. Hörmann präglas av en ägarfamiljens familjekänsla och långsiktighet. Du rapporterar till Divisionschef för Service & Eftermarknad.

Övrigt:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Södra Stockholm
Hörmann Svenska AB tillämpar 6 månaders provanställning, tjänsten är heltid och tillsvidare.