Har du ett brinnande intresse för teknik och erfarenhet av att leda och coacha team i agila processer?

Just nu söker vi för kunds räkning en Scrum Master/ Agile coach till ett utvecklingsteam i Jönköping.

Om kundföretaget
SIGMA Technology är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Här är du en del av ett innovativt företag som alltid prioriterar sina anställdas känsla av tillhörighet och gemenskap.
Sigma är ett välskött företag med goda finanser. Här arbetar du tillsammans med stora välkända företag vilket alltid resulterar i både långa, omfattande och spännande uppdrag.
Även utveckling är något som är centralt inom Sigma, här främjas din personliga tillväxt och du har goda möjligheter till kompetensutveckling.

Sigma har röstats fram av sina medarbetare som Sveriges 5:e bästa arbetsgivare 4 år i rad.

Läs mer på Sigmatechnology.se

Dina arbetsuppgifter
Som Scrum Master/Agil coach kommer du arbeta med ett spännande projekt ute hos en av Sigmas större kunder. Projekten kommer fokusera på leverans av infrastrukturdelar samt drift och 3rd line support gentemot slutkund. Varje team har i uppdrag att så snabbt som möjligt leverera ett helt lösningsförslag som integreras med kundföretagets interna infrastrukturteam.
Du kommer verka som en teamleader över ett väl sammansatt utvecklingsteam. Här kommer din primära uppgift vara att stötta, leda och projektera teamet i deras agila processer.

Andra huvudsakliga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

– Skydda teamet från yttre störningsmoment
– Främja kommunikationen mellan teammedlemmarna
– Hantera olika problem/hinder som kan uppstå
– Praktiskt kunna hjälpa dina team-kollegor när det behövs
– Vara speakingpartner mot slutkund

Din profil
Din erfarenhet och förståelse för tekniken är en viktig faktor för att klara av att arbetet som Scrum Master. Ännu viktigare är dina personliga egenskaper, här är du ansiktet utåt och ser det som en naturlig del att anamma ledarrollen. Vidare har du har lätt för att få med dig människor i din omgivning och har förmåga att på ett bra kommunikativt sätt lösa problem.
Du ser lösningar och lever med insikten att ingenting är omöjligt!

För att axla rollen som Scrum Master tror vi att du:

– Har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
– Har erfarenhet av Powershell
– God förståelse för Citrixprodukter
– Har god förmåga att leda och inspirera andra tekniker
– Har vana att driva agila utvecklingsteam

För att vara aktuell för den här tjänsten krävs att du är svensk medborgare.

Din ansökan:

Samtliga tjänster är direktrekryteringar till SIGMA och de har valt att samarbeta med OnePartnerGroup i dessa tjänster. Ansök på onepartnergroup.se. För frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på marcus.rosenblom@onepartnergroup.se, eller 036–4409011 alt Researcher, Erica Lindau på erica.lindau@onepartnergroup.se, eller 0704-324072.