Om kundföretaget
Sigma Technology är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Här är du en del av ett innovativt företag som alltid prioriterar sina anställdas känsla av tillhörighet och gemenskap.
Sigma är ett välskött företag med goda finanser. Här arbetar du tillsammans med stora välkända företag vilket alltid resulterar i både långa, omfattande och spännande uppdrag.
Även utveckling är något som är centralt inom Sigma, här främjas din personliga tillväxt och du har goda möjligheter till kompetensutveckling.
Sigma har röstats fram av sina medarbetare som Sveriges 5:e bästa arbetsgivare 4 år i rad.

Läs mer på Sigmatechnology.se

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du arbeta med ett spännande projekt ute hos en av Sigmas större kunder.
I arbetet som Scripting and automation specialist är Powershell den lysande stjärnan. Du kommer bland annat säkerställa standardisering, överensstämmelse och tillämpning av policy och dagliga driftprocedurer

Din profil
Kanske är du en VCI-tekniker i grunden och är riktigt duktig på att skripta?
Det viktigaste av allt är att du har erfarenhet av administration och hantering av mycket stora och komplexa IT-miljöer.

För att hantera rollen krävs även djupa tekniska kunskaper inom:
Powershell
A.D
DNS
DHCP
VMWare
Citrix

Vi söker dig som vill utvecklas med Sigma och ta nästa steg i din karriär. Du har troligtvis arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter och är självgående samtidigt som du gärna jobbar i agila team.

För att vara aktuell för den här tjänsten krävs att du är svensk medborgare.

Din ansökan:

Samtliga tjänster är direktrekryteringar till SIGMA och de har valt att samarbeta med OnePartnerGroup i dessa tjänster. Ansök på onepartnergroup.se. För frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på marcus.rosenblom@onepartnergroup.se, eller 036–4409011