Sveriges snabbast växande rekryteringsbolag söker fler stjärnsäljare!

Är du en vinnarskalle ända in i benmärgen och på jakt efter nya utmaningar? Vi befinner oss på en sjukt spännande expansionsresa och letar därför efter tre stjärnsäljare till oss på One Partner Group!
Om du är sugen på att komma till en arbetsplats med löjligt sköna kollegor – samtidigt som du har möjligheten att växa och utvecklas till någonting stort – då har vi jobbet för dig! Skulle det dessutom locka att packa resväskan en gång om året på företagets bekostnad – ja, vad väntar du då på? Trevlig läsning!

Vi vet att jobbannonser ofta är skittråkiga. Låt oss därför skippa företagshistorian och istället fokusera på hur det är på vårt Stockholmskontor!
Vi besitter musklerna från ett stort bolag men känslan av ett litet. På Stockholmskontoret råder det därför inget annat än varm, familjär och grymt skön stämning! Här lägger vi fokus på att du som anställd ska trivas och vilja stanna länge hos oss samtidigt som du hänger med på vår spännande expansionsresa. Och på tal om resa vill vi redan här passa på att nämna att vi varje år åker på en gemensam kick off tillsammans. I år bar det av till Österrike – kanske är det du som sitter med på planet nästa gång? Förutom en årlig resa hittar vi gärna på andra saker. För ett tag sedan var vi på Wallmans salonger och förra veckan spelade vi shuffleboard tillsammans!
Med värdeorden framåtlutad, schysst och lagspelare i ryggen har vi lyckats med att etablera vårt varumärke över hela landet. Orden är hämtade från idrottsvärlden och står för att vi på One Partner Group alltid vill ligga steget före i branschen, samtidigt som vi vill agera schysst mot våra kunder och varandra – alltid ta laget före jaget med andra ord!

Förvänta dig varierande arbetsdagar och goda utvecklingsmöjligheter!

Vi hjälper våra kunder med allt ifrån rekryteringar till att hitta passande konsulter till deras uppdrag. Du kommer att arbeta mot tjänstemannasektorn – en otroligt stor sektor som ger dig alla förutsättningar i världen att bygga upp en riktigt stark kundbas.
Som Account Manager hos oss på One Partner Group får du en berikad arbetsdag med möjligheten att knyta extremt värdefulla kontakter. Dagarna präglas av en stor variation och kan inledas med att du prospekterar för att sedan åka iväg på fältmöte hos kund. På eftermiddagen planerar du inför kommande arbetsdag och bokar in nya, spännande kundmöten.
Eftersom vi hela tiden växer och inom loppet av några år har som mål att bli så många som 100 kollegor på Stockholmskontoret har du extremt goda möjligheter att växa i din yrkesroll. Skulle du i framtiden ha ambitionen att axla rollen som teamchef eller kanske till och med försäljningschef så är det fullt möjligt!
En sak vill vi passa på att avslöja…
Även om vårt huvudfokus inte ligger i pengar (för det är ju inte allt – eller hur?) så vill vi inte sticka under stolen med att om du arbetar hårt så kan du få en väldigt tjock plånbok hos oss! Men det hade du säkert redan listat ut?

Vi letar efter dig som är en riktig vinnarskalle!

Är du personen som gör allting till en tävling – oavsett om det gäller vem som kan lyfta mest skrot på gymmet eller vem som tar sig snabbast till Medborgarplatsen? Då kanske rollen som säljare passar dig!
Att skriva långa kravlistor är inte riktigt vår grej om vi ska vara ärliga. Istället för att rada upp vem du ska vara väljer vi att istället fokusera på vem du ÄR. Med andra ord så är inte det viktigaste för oss att du har jobbat med just sälj innan (även om det ibland är till en fördel). Vi kommer lära dig allt vi kan och du kommer att genomgå en gedigen introduktion. Det viktigaste ligger i hur ambitiös du är om att bli en riktig stjärnsäljare! Att vara säljare handlar om att våra orädd och att hela tiden våga utmana sig själv, samtidigt som du inte låter en motgång sätta käppar i hjulet för att nå strålande resultat!
Låter jobbet som Account Manager hos oss på One Partner Group som den perfekta utmaningen för dig? Tveka då inte att skicka in din bästa pitch i ansökan till oss asap!
Vi ser fram emot att höra från dig – tack och bock!

Ansvarig rekryterare: Kim Ruberg / VD