Vill du arbeta med att sälja och representera ett starkt varumärke och ett välkänt företag? Securitas Direct är Sveriges mest efterfrågade larmleverantör och Säkerhetsteknik i Norrköping är en av deras Professional Partners. Tillsammans bygger de en vänlig, positiv och professionell arbetsplats där alla får vara med och bidra med sina färdigheter samt får möjlighet till utveckling.

Nu växer Säkerhetsteknik och de letar efter dig som vill växa tillsammans med dem och bli deras nya säljare.

Om kundföretaget
Säkerhetsteknik i Norrköping startades 2009 och är en Professional Partner till Securitas Direct. De tillhör området Öst och deras geografiska täckning är Norrköping, Finspång, Kisa, Västervik och Vimmerby med omnejd.
Som anställd på Securitas Direct eller hos någon av deras Professional Partners är du alltid en i laget. Du bidrar med ett personligt engagemang och tillsammans gör ni skillnad för deras kunder – varje dag.

Läs mer:
https://www.securitasdirect.se

Om oss
Du kommer initialt bli anställd av oss på OnePartnerGroup under de sex första månaderna. Därefter övergår anställningen till Säkerhetsteknik om allting har fungerat bra.

Dina arbetsuppgifter
Tyngdvikten i rollen kommer att ligga på att skapa relationer med såväl nya som befintliga kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som säljare kommer att vara följande:

• Bearbetning av befintliga kunder
• Nyförsäljning (inkl. spontanbesök)
• Skriva offerter och avtal
• Medverka på säljmöten, nätverksträffar mm

En del resor kan förekomma i tjänsten, dock som längst till Vimmerby.

Din profil
Vi söker dig med ett genuint intresse för försäljning och där kundnöjdheten är avgörande för dig. Då du kommer att ha det yttersta ansvaret att driva ditt säljarbete framåt ser vi att du uppskattar självständigt arbete och delar företagets entreprenörsanda. För att trivas i rollen som säljare behöver du ha en stor vilja att utvecklas och ta dig an nya färdigheter. Är du dessutom en tävlingsmänniska som arbetar målfokuserat så kommer du att lyckas bra i den här rollen.

Utöver din passion för försäljning ser vi att du uppfyller följande krav;

• Gymnasial utbildning
• Kommunicerar obehindrat på svenska
• B-körkort

Om kunden
Arbetstid är dagtid, generellt mellan kl. 8-17, men flextid tillämpas.
Grundlön + provision

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se