Är du intresserad av färg och form och inredning samt har en dokumenterad säljerfarenhet? Då har vi tjänsten för dig!

Vi utökar vårt team och söker en ny säljare till vårt kontor i Nybro som kommer att få hela världen som arbetsfält. Du sköter det mesta av försäljningen från vårt kontor men kommer att ha ca 30 resdagar då du besöker kunder och deltar på mässor.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare kommer du att bearbeta potentiella kunder men också bygga långsiktiga och goda relationer med befintliga. Du kommer att medverka på mässor internationellt och viss övrigt resande kan förekomma i tjänsten. Du drivs av att göra affärer och är självgående samt en duktig förhandlare med erfarenhet av kundhantering.

Din profil
Du är förtroendeingivande och är duktig på att skapa relationer. Du är en positiv person med en prestationsinriktad profil. Du tycker om att ha frihet under ansvar med ett eget driv att nå målen. Som person är du engagerad, lojal och en lagspelare.

Vi erbjuder dig goda anställningsvillkor och personalförmåner på en arbetsplats med en positiv företagskultur och med korta beslutsvägar.

I denna rekrytering samarbetar Bigso med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg på 0769-46 83 30. Sista ansökningsdagen är den 6 januari 2019, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Om kunden
Bigso AB, med huvudkontor i Nybro är ett privatägt företag i ständig utveckling med inriktning på heminredningsprodukter för hem och kontor. Tillverkningen sker i företagets 3 fabriker i Sverige och Litauen. Vi är ca 450 anställda varav 20 på huvudkontoret i Nybro och omsätter 400 miljoner kronor. Under varumärket Bigso Box of Sweden säljs produkterna i ett 40-tal länder med Sverige och USA som största marknader. Exportandelen är cirka 80 %. Våra produkter säljs både i fysiska butiker och på den allt starkare e-handeln.
www.bigso.se