"Mörsjö Deli expanderar och söker nu en Säljare och Marknadsansvarig till den produktionsenheten på Rådhusgatan i Östersund."

Om  tjänsten: 
Som Säljare och Marknadsansvarig blir din roll att omsätta budget, mål och säljstrategier i konkreta säljaktiviteter som du själv operativt genomför. Du ansvarar för att utveckla försäljningen genom ett nära samarbete med såväl distributörer/återförsäljare, detaljhandel eller andra företag i branschen.  Du ansvarar för affärsuppgörelsen från början till slut och dessutom följa upp och arbetar nära VD för hitta nya affärsmöjligheter. I arbetet ingår såväl planering, ”innesälj” (kontakta kunderna från kontor och säkra order), samt ”utesälj” (åka till distributörer/kunder genomföra kundmöten som leder till affärer.) Du kommer även få möjligheter att ta ansvar för marknader och mässor. Du ska gilla att möta nya människor, bygga relationer och att vara innovativ i lösningarna. Arbetstiden kan variera och det ingår en del resor i tjänsten.
Vi tror att den person som trivs att jobba hos oss på Mörsjö Deli uppskattar ett självständigt arbete med eget ansvar samt är god teamspelare. För oss är det viktigt att alla trivs och vi förväntar oss att du, som alla andra, bidrar till vår fina trivsel

Vi söker dig som:        

  • Har minst några års erfarenhet av att arbeta med kundrelationer och som har en relevant utbildning inom B2B-försäljning.  
  • Har körkort och tillgång till egen bil samt möjlighet att resa ca en vecka/månad.
  • Vill arbeta kreativt och kundanpassat med koncept och kampanjer
  • Är van att arbeta målinriktat och drivs av att vilja göra bra affärer
  • Är en teamplayer med ett starkt individuellt driv

Meriterande:              
Goda branschkunskaper samt bakgrund inom livsmedel (butik/produktion).
Ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Tillträde: 
Efter överenskommelse

Arbetstid och lön:
Heltid/Dagtid – Månadslön efter överenskommelse.

Ansökan:
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! 
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna foto!