Spot On Solutions behöver fler som kan hjälpa kunder till ännu bättre digitala affärer.

På Spot On tror man på att varje individ och team växer av frihet och delaktighet. Det spelar därför ingen roll om du bor i Jönköping eller Göteborg, det viktigaste är att du är en driven person som vill fortsätta att utvecklas!

Om kundföretaget
Spot On har sin bakgrund inom e-handel, webb- och systemutveckling. Vi är ett bolag grundat i övertygelsen om att de bästa lösningarna skapas när vi utmanar varandra i att inte bara kompetensutvecklas, utan också ha roligt, blanda nytt med gammalt och alltid sätta kundens affär i första rummet. Vi är ett gäng som är genuint tacksamma att få arbeta med några av Sveriges härligaste bolag och hjälpa dem att digitaliseras. Vi finns i Jönköping, Göteborg och Stockholm.

Hos Spot On får du:

• Stor frihet där du själv ansvarar för att få saker gjorda, inte för att du måste utan för att du vill
• Möjlighet till stor personlig utveckling
• Ett starkt leveransteam som alltid stöttar dig
• Stor möjlighet att påverka Spot On som organisation
• En arbetsgivare som förstår vikten av att hitta en balans mellan liv och arbete
• Riktigt roligt på jobbet!

https://www.spoton.se/

Dina arbetsuppgifter
Här välkomnas du in i ett härligt och prestigelöst gäng på totalt 30 nya kompisar, som arbetar i Jönköping, Göteborg eller Stockholm. Bland dina framtida kollegor hittar du utvecklare, projektledare, marknadsförare och säljare.

På Spot On jobbar du dagligen med att hjälpa nya kunder att optimera deras digitala affär. För kunden kan det gälla allt från att Spot On ser till att webbsidan har bästa möjliga förutsättningar för att genomföra ett köp, till att se till att integrationer mot interna system lirar som de ska.

Som säljare kommer du att ansvara för försäljningsprocessen till företag runt om i södra Sverige. I din roll kommer du att bearbeta både nya och befintliga kunder – med målet att skapa fler möjligheter, affärer och framför allt; relationer. För att hitta vägen till din potentiella kund och boka möten använder du verktyg som telefon, Linkedin, Vainu samt Hubspot.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Huvuduppdraget består i att på ett självständigt och drivande sätt säkerställa att Spot On lyckas förflytta flertalet potentiella kunder genom säljprocessen, från prospekt till färdigt avtal.

• Främst nykundbearbetning, men på sikt även se till att ta fortsatt kundansvar och utveckla kunderna vidare.

• Prospektera nya och potentiella kunder via inbound marketing, events och nätverk, traditionellt uppringande försäljning, leads via partners etc.

• Boka och ”projektleda” de första träffarna med kunden.

Läs mer om rollen som säljare på Spot On på: https://www.spoton.se/ehandel-blogg/saljare-spot-on-0

Din profil
Vi tror att du har arbetat med någon typ av uppsökande försäljning innan, kanske i en roll som fältsäljare, kundansvarig eller account manager? Det är såklart meriterande om du även har touchat vid IT och/eller e-handelsbranschen tidigare.

Du är en genomsnäll person som värdesätter relationer högt. När det kommer till att skapa långsiktiga samarbeten är du i ditt esse och folk i din omgivning skulle kunna beskriva dig som en social kameleont. Du tycker om sociala miljöer och uppskattar att arbeta med andra människor som likt dig själv också brinner för e-handel, digitalisering och/eller webbutveckling.

Du kommer att få möjlighet att lära dig mycket hos oss på Spot On, men meriterande är om du har koll på varför det är viktigt med att fatta beslut baserade på data – och inte alltid bara på magkänsla. Har du även koll på arbetet med att förvandla besökare till kunder på webben och därefter förklara det på ett tydligt sätt för någon som inte kan lika mycket är det förstås ett extra plus.

Du rör dig vant i digitala kanaler och är trygg i Officepaketet, samt är flytande i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping eller Göteborg
Lön: Fast lön med möjlighet till rörlig del
Anställning: Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos Spot On Solutions.

Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För mer information kring tjänsten kontakta Matilda Björkegren, 0736–879835 alt matilda.bjorkegren@onepartnergroup.se. Vi tillämpar löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!