Järven Ecotech är ett rikstäckande miljöteknikföretag som projekterar och färdigställer kompletta anläggningar för uppsamling och rening av dagvatten, processvatten och avloppsvatten. Företaget är i en expansiv fas och utökar nu sin personalstyrka med en säljande projektledare.
För mer information om företaget, vänligen besök www.jarvenecotech.se 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ha en hybridroll mellan, sälj, projektledning och kvalitetssäkring. En roll där resultat och kundkontakter är centrala.
Järven Ecotechs kunder består primärt av kommunala vatten-/energibolag samt industri-/byggbolag. I din roll som säljande projektledare kommer du att utgå från din region och ansvara för följande arbetsuppgifter:

  • Bearbetning av nya kunder, besöksbokning, prospektering, kundbesök.

  • I ditt arbete kommer du att besöka såväl våra slutkunder som teknikkonsulter.

  • Seminarieförsäljning via webb såväl som ute hos kund.

  • Projektledning av pågående kundprojekt, och säkerställande att kunden får den leverans som är avtalad.

  • Arbetsledning/projektledning vid uppstart av aktiva projekt i regionen, med ansvar för att projektet följer den tidsplan & budget som är utsatt.

  • Deltagande på mässor & branschdagar.

Du rapporterar direkt till VD som du kommer ha ett nära samarbete med och stötta i strategiska frågor.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som säljande projektledare hos Järven Ecotech bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus. Du får ett stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma den framtida verksamheten. Du behöver vara självgående, lösningsfokuserad, strukturerad och målinriktad. Du är kundfokuserad och kan arbeta i grupp såväl som självständigt och ta egna initiativ. Vi ser gärna att du kan uppvisa goda försäljningsresultat från tidigare anställningar. Du är en person med en stark drivkraft att gå i mål med dina uppdrag.
Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid / Lön enligt överenskommelse

Övrig information
Placeringsort är region mitt och vi ser att du bor och utgår från Mellansverige. Distriktet sträcker sig från Gävle i norr till Jönköping i söder.
Tjänstebil och övrig arbetsutrustning tillhandahålls av Järven Ecotech.
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-09-30. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik, Rekryteringskonsult Patrik Olsson 070-181 01 35

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se