Kunnig och engagerad personal, tillsammans med en högeffektiv och automatiserad produktionsutrustning, har gjort oss på Brännehylte Lagersystem AB till en av marknadens ledande aktörer inom lagerinredning. Redan från början förstod vi att vägen till framgång handlar om att vara noggrann i detaljarbete. Med närhet till vår egen produktion kan vi hela tiden sträva efter att utveckla och förbättra våra produkter. Detta är en förutsättning för att kunna bemöta våra kunder och deras behov, på absolut bästa sätt. Nu vill vi fortsätta att utveckla vår organisation och söker därför en sälj- och marknadskoordinator.

Som sälj- och marknadskoordinator hos oss på Brännehylte Lagersystem AB får du följa med på en resa där du med ditt driv, initiativförmåga och entreprenörsanda får möjlighet att utveckla både dig själv och också vårt företag. Tillsammans med dina kollegor och med era förslag, idéer och initativ vill vi lyfta vår försäljning till nästa nivå.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som sälj- och marknadskoordinator kommer vara väldigt omväxlande där det huvudsakliga målet är att skapa större affärmöjligheter för oss. I rollen ingår att stödja våra säljare genom att identifiera och kontakta potentiella kunder och dess beslutsfattare samt att följa upp affärsmöjligheter. Du kommer också att samordna mässor och events, ansvara för vår hemsida och webbutik, producera säljmaterial och utskick, ta fram content till våra sociala medier samt initiera, koordinera, följa upp och utvärdera marknadsföringskampanjer. I ditt arbete har du kollegor och reklambyrå som stöttar dig.

Din profil
Vi tror att du är en ”doer” som gillar att ha många bollar i luften. Du är öppen för att lära dig nya saker och har därför ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare är du kommunikativ och tycker det är viktigt att skapa förtroendefulla relationer både internt och externt. God förmåga att organisera ditt arbete är av största vikt i tjänsten och är du också en driven person så kommer du att trivas som sälj- och marknadskoordinator hos oss!

Placeringsort: Brännehylte utanför Hillerstorp
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommele

Vill du veta mer om oss? Kika gärna in på vår hemsida blsab.se

I denna rekrytering samarbetar Brännehylte Lagersystem AB med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 13 januari 2019 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jaana Fransson på telefonnummer 0370-510561 alt. jaana.fransson@onepartnergroup.se eller Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se