Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull med rörläggare till våruppdragsgivares fastighetsverksamhet i området kring Uddevalla. Deras driftavdelning växer och därför behöver de dig som vill vara med att utveckla avdelningen framåt.

Dina arbetsuppgifter
Din roll blir att hjälpa våra grupper av fastighetstekniker med VVS-relaterade ärenden. Våra fastighetstekniker är var och en ansvarig för vår kunds fastigheter. Vi är därmed ansvariga för total teknisk drift. Du kommer att arbeta med avhjälpande underhåll samt utförande av servicebeställningar. Målsättningen är att du mestadels ska kunna arbeta med VVS men det kan även förekomma arbeten inom övriga fastighetstekniska installationer. Rörarbetena omfattar ej entreprenader utan mindre felavhjälpande åtgärder hos kunder med fastigheter inom offentlig och privat sektor.

I ditt arbete ingår även återrapportering till kund samt hantering av projekt/UE. Det är viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Din profil
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som rörläggare med utvidgad kompetens som fastighets-/drifttekniker. Du har en driftteknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har stort intresse av fastighetsteknik och gillar att jobba med helhet. Du har också god datavana och B-körkort.

Du är en person som gillar högt tempo, trivs bra att arbeta i team men även självständigt, gillar att träffa kunder och jobbar med fokus på kvalité och god service. Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt, vi gillar individer som kommer med egna initiativ och tycker om att leverera hög service.

Denna roll är ny för vår serviceverksamhet och ger dig därmed stora möjlighet att påverka hur vi ska utveckla rörverksamheten hos våra befintliga kunder. Gillar du utmaningar och är en person med driv kommer du trivas och utvecklas tillsammans med oss.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se