För kunds räkning söker vi nu flera robotsvetsare med erfarenhet av robotsvetsning.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som robotsvetsare eller robotoperatör. Erfarenhet från styrsystem och programmering inom robot är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av svetsning är du mycket väl anpassad för jobbet.

Din profil
Du är en noggrann person. Du har lätt att samarbeta och gör ditt bästa för att bidra till bra stämning på företaget. Utöver detta ser vi äve att du är en självständig, engagerad medarbetare som tar ansvar för ditt jobb.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiderna är förlagda på 2-skift.

Stämmer du in på ovan beskrivning så är du välkommen att skicka in din ansökan så fort som möljligt eftersom urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan!