Vill du arbeta på en arbetsplats där personal och kvalité värderas högt?
Uppskattar du att arbeta i en roll med varierande arbetsuppgifter där du tar eget ansvar över ditt arbete?
Då kan denna tjänst vara någonting för dig, tveka inte att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande!
Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som robotmontör kommer du inledningsvis gå bredvid dina kollegor och ingå i flera olika robotgrupper. Detta för att du ska få en bred kunskap kring var rollen innebär. Du kommer med tiden att få bli ansvarig för dina egna robotprojekt. Ett projekt innebär: Order, ritningar, leveranstider, kravspecifikation och du kommer få detaljer levererade till dig vartefter arbetet fortskrider.

Exempelvis kommer du arbeta med:
– Montering av rotmagasin, robotarmar och motorenheter.
– Arbeta efter ritningar och arbetsinstruktioner
– Eldragning och koppling

Arbetet innebär ett nära samarbete med personal från lager, elbyggnation och produktionsteknik.
I denna roll erbjuds du frihet under ansvar för ditt egna arbete. Du kommer att ingå i ett team om ca 20 personer.

Din profil
Skallkrav:
– Gymnasial eller YH utbildning inom exempelvis lastbil/mekanik/maskinteknik
– Kunskaper i ritningsläsning
– Viss maskin vana

Meriterande:
– Kunskaper i PLC
– Styr och reglerteknik
– Arbetat i LEAN
– Truckkort
– Arbetat med förbättringsverktyget Kaizen

För att lyckas i rollen som robotmontör krävs det att du har ett genuint teknikintresse, du vill utvecklas långsiktigt som robotmontör och på sikt få ta dig an mer ansvar. Du är flexibel och uppskattar att arbeta i en roll med varierande arbetsuppgifter.

Övrigt:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Vinsta
Du kommer att initialt vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup AB med goda chanser till förläning.

Om kunden
System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin – The One System Partner. Bolaget är verksamma inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 150 anställda i Sverige.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se