Nu söker vi på OnePartnerGroup duktiga och arbetsvilliga rivningsarbetare till vår kund Misab i Eskilstuna!

Dina arbetsuppgifter kan komma att variera, men du kommer huvudsakligen att arbeta med rivning och sanering i olika uppdrag, bland annat hemma hos privatpersoner. Arbetstiderna är dagtid på vardagar, men vi ser gärna att du är flexibel.

Du kommer att du bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden. För dig som gör ett bra jobb finns alltid möjligheter till en eventuell anställning direkt hos våra kunder.

Detta uppdrag förväntas starta 1 oktober och vi ser långsiktigt på din anställning.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att arbeta fysiskt och som inte är rädd för att hugga i! Du är mån om att göra ett bra jobb och som person är du ansvarsfull, engagerad och har lätt för att kommunicera med andra människor.

För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du även ha:

• B-körkort
• Byggerfarenhet
• Kunna förstå och prata flytande svenska

Vänta inte med din ansökan då vi löpande kallar till intervjuer och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten eller mer information kontakta kandidatansvarig Hanna Eriksson på hanna.eriksson@onepartnergroup.se!

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 39 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se