Edlund & Partners är en modern och eftertraktad byrå inom rådgivning, redovisning- och revision. Vårt mål är att vara den bästa samarbetspartnern för små- och medelstora företag och aktivt skapa mervärden till våra klienter.
Hos oss arbetar ett kompetent och engagerat team om ca. 30 personer med primärt klienter i Stockholm, Åre och Östersund. Vi sitter i ett modernt kontor i Östersunds vackraste byggnad, den anrika gamla brandstationen.

Nu rekryterar vi engagerade revisorer som vill utvecklas inom revision och rådgivning tillsammans med ett av marknadens mest kompetenta och skickliga team! Edlund & Partners är nyligen utnämnda till Årets tillväxtbyrå i Jämtlands län och kan erbjuda dig som revisor en modern och flexibel tillvaro där du kan styra din egen utveckling och framtid.

Som Revisor hos Edlund & Partners jobbar du med revision och rådgivning samt med revisionsnära tjänster. Du jobbar nära kunderna och kommer förutom revision arbeta med rådgivningsuppdrag i bland annat frågor kring, omstruktureringar, kapitalisering och finansiering, företagsförvärv och transaktioner, ombildning och ägarrådgivning.

Du som söker bör ha:

  • Minst två års erfarenhet av revision eller revisionsangränsande arbete
  • Akademisk examen inom ekonomi och redovisning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är relationsskapande och alltid arbetar för att ge kunderna den bästa kundupplevelsen.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Flexibel
Månadslön

Urval sker löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.