Vi söker nu en driven- och serviceinriktad person till rollen som reservdelskoordinator hos Wikmans Bil i Gävle. Tjänsten innebär ett ansvar för support till vår verkstad avseende i huvudsak Mercedes-Benz bildelar där du kommer vara ansiktet utåt för våra kunder på reservdelssidan.

Om kundföretaget
Wikmans Bil har representerat Ford i Gävle i över 60 år och är sedan 2004 även återförsäljare för Mercedes-Benz. Som certifierad Mercedes-Benz- och Fordåterförsäljare kan du som kund känna dig trygg med att välja Wikmans Bil när du köper ny bil. Wikmans Bil är en auktoriserad fullserviceverkstad för Ford och Mercedes-Benz samt för reservdelar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som reservdelskoordinator kommer du främst att jobba mot våra mekaniker i verkstaden men även direkt mot kund i vår reservdelsbutik. Arbetet kommer i huvudsak vara beställning samt plockning av reservdelar och tillbehör där du är en viktig länk i ledet på eftermarknaden.

Din profil
Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder och leverantörer. Du tycker om att jobba med varierande arbetsuppgifter och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du jobbar ständigt mot bra service och möjligheten att kunna sälja in ett positivt intryck av verksamheten. Du ska vara självgående och kunna ta egna beslut utifrån företagets bästa.

För att lyckas i rollen som reservdelskoordinator så tror vi att du har intresse för bilar och hur de rent tekniskt hänger ihop för att snabbt kunna hjälpa kunder som kanske inte är lika väl bevandrade i det tekniska. Har du erfarenhet av liknande arbete och har jobbat med kundfokus så är det meriterande. Som person är du även flexibel och ordningsam, har förmåga att bygga relationer och skapa förtroende, har en hög ansvarskänsla och kan kavla upp ärmarna vid behov.

Du måste ha vana av att använda telefon och dator som arbetsredskap där det är en stor fördel om du har erfarenhet av affärssystemet Kobra. Du ska behärska svenska språket både i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är en stor merit då en stor del av reservdelssystemen endast finns i det engelska språket.

Viktigast av allt är dock att du har en förmåga att sätta kunden först och att du alltid strävar efter en så hög servicenivå som möjligt. Genom Wikmans-andan, som bygger på utveckling, trivsel och engagemang, skall deras kunder vara landets mest nöjda bilägare.

Om vårt företag
I denna rekrytering samarbetar Wikmans Bil med OnePartnerGroup och rekryteringskonsult Frida Hurtig. Vid frågor eller funderingar samt intresseanmälningar kontakta Frida Hurtig på telefon 072-4526138 eller via mail frida.hurtig@onepartnergroup.se eller Lina Berg på telefon 072 – 451 89 48 eller via mail lina.berg@onepartnergroup.se.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök tjänsten så fort som möjligt, dock senast 2019-01-27. Du söker tjänsten via vår hemsida https://www.onepartnergroup.se/gavle/.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.