Vill du jobba med att ta fram beredningsunderlag för tillbehör eller reservdelar? Har du kunskap om motorer, elektronik eller mekanik?

Vill du även vara en del av en global leverantör av produktinformation, inbyggda system, samt offshore-utveckling? Nu söker vi en reservdelsberedare för Sigma Technologys räkning till ett välkänt företag i Eskilstuna!

Dina arbetsuppgifter
Som reservdelberedare ansvarar du för att ta emot ändringsorder och uppdatera reservdelssystemet med rätt information och även vara med i utvecklingsprocessen för att bestämma vilka delar som ska ställas till förfogande som reservdelar för kunden.

Du kommer även att:

– Arbeta med reservdelsberedning inom axlar, centrallager, upphängning, hjulbromsar, kemikalier och specialverktyg.
– Delta i utvecklingsprojekt för att säkerställa servicemarknadens krav på reservdelar och avgöra vilka delar som ska ställas till förfogande som reservdelar.
– Ange komponenter som reservdelar (baserat på kundorder)
– Ge back-office support
– Delta i det kontinuerliga förbättringsarbetet på företaget

Din profil
För att lyckas i den här rollen tror vi att du i grunden är ingenjör och har praktisk yrkeserfarenhet inom fordonsområdet.

Som person har du en positiv inställning, är strukturerad och flexibel. Något som kännetecknar dig är att du alltid levererar i tid och med hög kvalitet.

Vidare så har du en välutvecklad kommunikationsförmåga och utöver svenska även goda kunskaper i engelska.

Har du vad som krävs så vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval!

För frågor om tjänsten kontakta Elena Hallin på elena.hallin@onepartnergroup.se, men observera att vi vill ha din ansökan via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se