Under Fredahl Rydéns samlas Nordens främsta tillverkare av kistor och urnor. Sedan början av nittonhundratalet har service, kvalitet och miljöansvar ständigt varit vår huvudfokus. Vi ser det inte som att vi tillverkar och säljer begravningsprodukter. Vi gör något mycket mer än så. Vi hedrar minnen! Att utveckla en traditionsfylld bransch genom innovativa produkter och tjänster kräver mod. Men vi ser det som vår uppgift. Detta har gjort att vi idag är marknadsledande i Norden och omsätter 275 miljoner kronor. Läs mer på www.fredahlrydens.se

Vi söker nu dig som vill vara med i det marknadsteam som leder denna utveckling.

Om kundföretaget

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med fokus på försäljning och relationsbyggande. Du kommer att lära dig balansen av att sälja produkter som hedrar minnen och samtidigt vårda och utveckla kundrelationer.

Du är placerad i Åsarp men kommer att ha ca 100 resdagar om året. Under första halvåret kommer du mestadels att arbeta med inneförsäljning för att få en trygg grund i våra strategier, våra produkter samt våra system. I ditt arbete förväntas du bära och förmedla bolagets kärnvärden och vision. Du följer uppsatta mål och rapporterar till marknadschef.

Din profil
Vi tror att du:

– har god erfarenhet av säljarbete eller har rätt personlighet och engagemang för att växa i en säljroll
– är en god relationsbyggare
– har förmågan att arbeta självständigt och målmedvetet
– vill vara med att bidra till koncernens fortsatta tillväxt

Som person

– är du intresserad av människor och har ett genuint intresse av att vårda och utveckla relationer
– har du mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga
– söker du kritik eftersom du ser det som möjlighet till utveckling
– förstår du att motgångar är samma sak som lärdomar
– är du ärlig, nyfiken och engagerad samt har en positiv anda och bidrar på så sätt med energi till bolaget
– har du en vilja att arbeta strukturerat, målstyrt och resultatinriktat med förmågan att växla mellan det strategiska och att hitta operativa lösningar.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg på 0769-46 83 30. Sista ansökningsdagen är den 6 januari 2019, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.